Chrome

Chrome

Quanta Chrome Lase Station – Reinventarea tehnologiei laser Q-Switched prin inovație și flexibilitate

Cere oferta!

Indicații pentru Chrome

Peste 50 de tipuri diferite de tratamente cu un singur dispozitiv, inclusiv

Quanta System Chrome Lase Station Top Side View

Prezentare generală Chrome

Chrome este noua platformă laser extensibilă Quanta System, bazată pe o tehnologie inovatoare Q-Switched Nd:Yag (1064nm și 532nm), care permite frecvențe de repetiție de până la 20 Hz.
Upgradeabil cu pana la 7 module dispozitivul reprezintă o adevărată revoluție în tratarea afecțiunilor pielii. Operatorul poate efectua peste 50 de tipuri diferite de tratamente datorită modularității și aplicațiilor sale pentru piele.
Aplicațiile Chrome Skin sunt o serie de setări predefinite care utilizează diferite tehnologii pentru a obține rezultatul final pentru pacientul dvs.
Aplicația Skin permite pacienților să înțeleagă cu ușurință pachetele de tratament și permite chiar și operatorilor fără experiență cu lasere să efectueze cu ușurință tratamentele.

Avantajele Chrome

Chrome modules 01

Ce este inclus în achiziția dvs

Aussie Medi Tech Comprehensive Clinical Training

Formare clinică cuprinzătoare

Oferim 2 zile de instruire personalizată în clinica dumneavoastră și asistență continuă pentru aplicații de la distanță 24/7 pe tot parcursul anului.

Aussie Medi Tech Marketing Support

Sustinere comercială

Accesați o mulțime de informații și materiale de marketing actualizate, cum ar fi fotografii de înaltă rezoluție, videoclipuri, broșuri pentru pacienți, bannere, formulare de consimțământ și multe altele prin portalul nostru online pentru clienți și cu sprijinul echipei noastre de marketing.

Aussie Medi Tech 24 7 Technical Support

Suport tehnic 24 de ore

Avem diferite niveluri de asistență de servicii, de la bilete online pe portalul clienților, apeluri telefonice și servicii la fața locului, pentru a vă menține în funcțiune în orice moment.

  • Tehnologie
  • Accesorii
  • Inainte după
Platformă cu laser multiplu extensibilă Q-Switched puternică

Q Switched Module Handpieces

Tehnologie Q-Switched extrem de puternică și rapidă cu două moduri de emisie separate

Cu durata extrem de scurtă a impulsului (6ns) și puterea de vârf ridicată, sursa laser Q-Switched a Chrome poate genera eficient un efect foto-acustic. Acest lucru reduce considerabil interacțiunea termică cu țesutul din jur, în special în tratamentul cu laser pentru îndepărtarea tatuajelor și leziunile pigmentare. În consecință, tatuajele și pigmentările nedorite de pe piele pot fi fragmentate în particule mici pentru a fi îndepărtate în mod natural din organism prin fagocitoză.

Cele două moduri de emisie (Q-Switched și Opti-Pulse) disponibile cu modulul Chrome Q-Switched permit tratamente pe toate tipurile de piele cu timp de nefuncționare mic sau deloc.

Sursa laser Q-Switched (Nd:YAG 1064/532nm) este utilizată nativ cu noua piesa de mână Optizoom (verificați secțiunea Accesorii pentru a afla mai multe) pentru îndepărtarea tatuajelor (culori tatuaj negru, albastru închis, maro, roșu, portocaliu) și leziuni pigmentare, dar poate fi extins mai întâi cu piesa de mână fracționată opțională pentru remodelarea cicatricilor și a ridurilor. În al doilea rând, cu piesa de mână fracționată cu acoperire ridicată opțională pentru leziuni pigmentate și cicatrici pe pielea mai sensibilă. În al treilea rând, cu piesa de mână opțională Naturapeel pentru tratamente organice cu masca ce conține carbon.

 

Rosso Module

Modulul ROSSO

Laser Ruby Q-Switched cu impuls rapid, durabil și scurt

Rosso este piesa de mână Ruby (694nm) rapidă, durabilă, neconsumabilă (nu este o piesă de mână DYE) care permite extinderea în continuare a gamei de tratamente Chrome.

Cu viteze de până la 10 Hz și o putere de vârf de 27 MW, Rosso este proiectat pentru îndepărtarea leziunilor pigmentare pe tipuri de piele mai întunecate și predispuse la PIH, datorită lungimii de undă de 694 nm, care are cea mai scăzută absorbție competitivă din sânge. Poate fi folosit și pentru îndepărtarea micilor tatuaje verzi, albastre și albastre.

Verificați fila Accesorii pentru mai multe informații

Chrome Pulsed NdYAG Handpieces

 
 
 
 
 
Modul cu impuls lung Nd:YAG 1064 nm

Extinderea tratamentelor la leziunile vasculare

Modulul Long Pulse Nd:YAG 1.064 nm Chrome este bine recunoscut ca fiind cel mai eficient laser pentru tratarea leziunilor vasculare, în special a venelor picioarelor. Această lungime de undă este absorbită de Hb (hemoglobină) și poate pătrunde foarte adânc în piele (aproape 5 mm).

Proiectat pentru a funcționa cu piesa de mână nativă OptiZoom, poate trata și onicomicoza (ciuperca unghiilor), acneea activă și întinerirea pielii.

Pentru a extinde și a îmbunătăți și mai mult rezultatele tratamentului specific, acesta poate fi utilizat cu piesa de mână NaturaPeel opțională, piesa de mână fracționată ce pătrunde mai adânc și piesa de mână fracțională cu acoperire ridicată.

Chrome Twain Modules

 
Module TWAIN

Actualizări pentru și mai multe aplicații

TWAIN 2940
Piesa de mână Twain 2940 a fost proiectată pentru a efectua proceduri de ablație, atât fracționată, cât și full spot. Laserul Er:YAG Twain 2940 nm este capabil, prin variația parametrilor de puls, să îndepărteze straturile pielii cu daune termice minime sau să producă o coagulare mai mare potrivită pentru stimularea producției de colagen.

TWAIN IPL
TWAIN IPL este disponibil cu 6 game de lungimi de undă diferite și răcitor pentru piele de contact pentru a include Foto-epilare, leziuni vasculare, tratamente pentru acnee activă și acnee vulgară.

Chrome Skin Apps

Șase pachete simple de tratament pentru pacienții dvs

Aplicațiile Chrome Skin sunt pachete exclusive de tratament pentru piele, fiecare oferind un tip diferit de procedură a pielii. Fiecare aplicație pentru piele folosește diferite tehnologii și setări predefinite pentru a obține cel mai bun rezultat posibil pentru pacienți.

Aplicațiile pentru piele măresc implicarea personală a pacientului printr-un mod simplu de a alege pachetul potrivit pentru ei.

Chrome NaturaPeel Skin App

NaturaPeel
NaturaPeel este aplicația pentru piele pentru îndepărtarea impurităților pielii și reducerea porilor dilatați pentru o piele netedă și strălucitoare din mers.

Implică utilizarea modulului Q-Switched, a piesei de mână NaturaPeel și a Cremei NaturaPeel. Poate fi folosit și cu modulul Long Pulse Nd:YAG pentru un efect de strângere sporit.

NaturaPeel Cream este o cremă complet naturală pe bază de extracte de carbon de bambus pentru o procedură mai ecologică și mai durabilă.

Chrome Decollete Skin App

Décolleté
Décolleté este aplicația pentru piele concepută pentru a avea ca rezultat o piele fără vascularizații, roșeață, pete solare, pete de îmbătrânire și, în același timp, o piele mai strânsă și uniform tonifiată.

Aceasta implică utilizarea modulului Q-Switched, modulul piesei de mână fracționale adânci, modulul piesei de mână fracționale cu acoperire ridicată și modulul TWAIN IPL.

Piesa de mână ROSSO poate fi folosită pentru rezultate mai rapide pe tipurile de piele mai închise la culoare, dar nu este esențială pentru procedură.

Chrome Refresh Skin App

Refresh 
Refresh este aplicația Skin care reduce foarte mult petele de vârstă, petele solare și pigmentările nedorite, luminând și revitalizând pielea.

Acesta implică modulul Q-Switched și modulul Deep Fractional Handpiece.

Chrome Refresh Bronze Skin App

Refresh Bronze
Refresh Bronze este aplicația pentru piele care reduce foarte mult petele de vârstă, petele solare și pigmentările nedorite, luminând și revitalizând pielea, fără timp de întrerupere pe tipurile de piele mai închisă.

Acesta implică modulul Q-Switched, modulul Deep Fractional Handpiece și modulul ROSSO Handpiece.

Chrome Sculpt Skin App

Sculpt
Sculpt este aplicația Skin concepută pentru a reduce neregularitățile pielii, pentru a crește definirea texturii și pentru a întinde pielea prin peeling cu laser și resurfacing cu laser.

Acesta implică modulul Q-Switched, modulul TWAIN 2940 și modulul Nd:YAG cu impuls lung.

Chrome Revivo Skin App

Revivo
Revivo este aplicația Skin concepută pentru a reduce eficient vascularizațiile (roșeața) și neregularitățile pielii, prin întărirea țesuturilor în același timp.

Acesta implică modulul Q-Switched, modulul fracționar adânc, modulul fracțional cu acoperire mare, modulul TWAIN 2940 și modulul Nd:YAG cu impuls lung.

Piesa de mână OptiZoom

Chrome OptiZoom Handpiece

Optică supremă pentru cea mai înaltă precizie de tratament

OptiZoom este o piesă de mână Flat-Top, rotundă, cu dimensiuni variabile, care este furnizată nativ cu Chrome Lase Station. Este destinat să fie utilizat cu Q-Switched Nd:YAG 1064nm și 532nm lungimi de undă, dar și cu modulul opțional Long Pulse Nd:YAG 1064nm. Caracteristicile piesei de mână sunt:

  • Dimensiunea spotului rotund de la 2 mm la 8 mm cu pași de rezoluție de 0,25 mm
  • Perfect pentru a efectua majoritatea tratamentelor disponibile
  • Funcționează în modurile de emisie Q-Switched, Opti-Pulse și Long Pulse Nd:YAG
  • Dimensiunea spotului este detectată automat
  • Fluence este calculat automat pe baza variației dimensiunii spotului, a ratei de repetiție și a lungimii de undă
 
 

Piesă de mână NaturaPeel

Chrome NaturaPeel Handpiece

Piesa de mână fixă pentru peeling laser asistat cu crema

NaturaPeel este o piesă de mână cu fascicul superior plat cu punct rotund de 6 mm, bazată pe tehnologia proprie OptiBeam II, special concepută pentru tratamentele cu crema ce conține carbon.

Piesa de mână este echipată cu o fereastră de protecție și un vârf mai lung pentru a proteja lentila internă de particulele de praf produse de tratamentul cu coajă de carbon.

Spre deosebire de tratamentele tradiționale cu coaja de carbon, Chrome folosește o cremă ecologică pe bază de lemn de bambus cu ingrediente active cosmetice pentru un efect natural WOW.

Piesa de mână și crema NaturaPeel pot fi utilizate cu modulul Q-Switched nativ și cu modulul Long Pulse Nd:YAG 1064nm.

Piesă de mână fracțională profundă Optibeam II

Chrome Deep Fractional Handpiece

Soluție Deep Fracționată pe mai multe niveluri pentru refacerea suprafeței pielii

Piesa de mână fracțională profundă Optibeam II este o piesă de mână fracțională de 8 mm, care permite o acoperire de 5% utilizând modulul Q-Switched de 1064nm și o acoperire de 3% folosind modulul Q-Switched de 532nm.

Scopul principal este de a îmbunătăți țesutul cicatrizat, de a reduce liniile fine și de a distruge tatuajele rezistente. Este singura piesă de mână de pe piață capabilă să efectueze un efect de strat dublu asupra pielii, generând LIOB-uri în dermul profund și ablat ușor suprafața pielii.

Poate fi folosit și cu modulul Long Pulse Nd:YAG 1064nm.

 

Piesă de mână fracțională de înaltă acoperire Optibeam II

Chrome High Coverage Fractional Handpiece

Acoperire înaltă perfecțiune pentru tratamentul fracționat al pigmentărilor

Piesa de mână fracțională cu acoperire ridicată Optibeam II este o piesă de mână rotundă de 9 mm, care permite o acoperire a pielii de 25% cu modulul Q-Switched de 1064nm și o acoperire de 20% cu modulul Q-Switched de 532nm.

Este folosit în primul rând pentru a trata leziunile pigmentare pe pielea foarte delicată pentru a reduce considerabil riscul de PIH, în special atunci când se utilizează lungimea de undă de 532 nm.

Poate fi folosit și cu modulul Long Pulse Nd:YAG 1064nm.

Piesă de mână ROSSO

Chrome Rosso Handpiece

Piesă de mână cu laser Q-Switched activ ultra durabil de 694 nm

Tehnologia în stare solidă a piesei de mână Rosso generează o lungime de undă reală Ruby Q-Switched de 694 nm, cu o durată scurtă a impulsului de 6 ns. Puterea sa este de până la 27 MW și nu este o piesă de mână Dye, ceea ce înseamnă că piesa de mână nu este un consumabil și este de lungă durată.

Este folosit în principal pentru leziunile pigmentare de pe pielea sensibilă la PIH și, datorită absorbției foarte scăzute în sânge, permite tratamentul fără purpură.

Poate fi folosit și pe tatuaje mici verzi și albastre și este disponibil cu 3 dimensiuni diferite de spot (2 mm, 3 mm și 4 mm)

Piesă de mână TWAIN 2940nm

Chrome Twain2940 Handpiece

Puterea ablativă în mâinile tale

Twain 2940nm este o piesă de mână Er:YAG concepută pentru tratamente ablative complet spot și fracționate. Prin variația parametrilor pulsului, este capabil să îndepărteze straturile de piele cu daune termice minime sau să producă o coagulare mai mare potrivită pentru stimularea producției de colagen.

Este disponibil cu 3 dimensiuni diferite de spot complet (2 mm, 4 mm, 9 mm rotund) și 1 dimensiune de spot fracționat (9 mm rotund).

Piesă de mână TWAIN IPL

Chrome Twain IPL Handpiece

Un amestec de putere și versatilitate

Stația opțională Twain IPL Handpiece of Chrome Lase se bazează pe o tehnologie proprie care produce cele mai bune performanțe disponibile pe piață. Poate fi prevăzut cu filtre fixe și schimbabile și caracteristică de răcire a pielii pentru piesele de mână cu ghidaje de undă fixe (numai pentru dimensiunea spotului de 48×13 mm²). Această piesă de mână emite un puls de lumină intensă, care este absorbită selectiv de cromoforii pielii (melanina, hemoglobina și apă) și transformată în căldură pentru a se adresa unor ținte specifice, precum firele de păr, pigmentările sau vasele de sânge.

Piesa de mână este disponibilă în 2 dimensiuni diferite (48×13 mm și 25x13 mm) și în 6 game de lungimi de undă diferite (400 – 1200 nm pentru acnee inflamatorie și acnee vulgară; 550 – 1200 nm pentru leziuni vasculare, leziuni pigmentate benigne și întinerire a pielii; 570); – 1200 nm pentru întinerirea pielii pe tipuri foto de piele mai deschisă; 590 – 1200 nm, 625 – 1200 nm și 650 – 1200 nm pentru foto-epilare).

NaturaPeel Before and AfterDecollete Before and After

Refresh Before and AfterRefresh Bronze Before and After

Sculpt Before and AfterRevivo Before and After

Configurare - Specificatii tehnice

  • Specificatii CHROME
  • Module si Tratamente

Chrome Technical Specifications

Modules and Treatments

Cere oferta