ÎNDEPĂRTAREA TATUAJELOR

Tatuajele sunt o formă străveche de artă care datează din epoca de piatră (12.000 î.Hr.). De-a lungul timpului și în multe culturi, tatuajele au rămas populare. Cu toate acestea, cu vârsta, peste 50% dintre oameni fie își regretă tatuajele, fie doresc să le schimbe. În consecință, îndepărtarea tatuajelor a devenit unul dintre cele mai populare tratamente estetice.

Progresele în tehnologia laser au revoluționat îndepărtarea tatuajelor, folosind lungimi de undă diferite pentru a viza cerneluri de diferite culori, cu mai puține complicații decât înainte. Există două tipuri de lasere care pot fi folosite pentru a elimina cu succes tatuajele: Laserele Q-Switched și Picosecundă.

Laserele Q-Switched produc impulsuri de energie de scurtă durată într-o miliardime de secundă (Nanosecundă) și, prin efecte foto-acustice, sparg particulele de cerneală în granule.

Laserele picosecundă, considerate acum standardul de aur pentru îndepărtarea tatuajelor, produc impulsuri scurte de energie care funcționează la o trilionime dintr-o secundă (Picosecundă). Laserul Discovery Pico generează un efect fotoacustic pur pentru a sparge cernelurile în particule fine, lăsând nevătămat țesutul din jur.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive care pot satisface cu succes nevoile pacientului și ale afacerii dumneavoastră.

be1-1024x1024 a1-1024x1024
bef-1-300x300 af-3-300x300
3.before-2-300x300 3.-after-300x300

GAMA NOASTRĂ DE DISPOZITIVE SUNT IDEALE PENTRU CLINICILE ÎN CĂUTARE