ÎNTINERIREA PIELII

În ultimul deceniu, a existat o cerere în creștere pentru întinerirea nechirurgicală a pielii, tehnologia concentrându-se pe echilibru între riscul minim și timpul de nefuncționare cu rezultate maxime. Pielea poate prezenta riduri, depigmentări, telangiectazie și pierderea elasticității încă de la sfârșitul anilor ’20 până la începutul anilor ’30. Au fost dezvoltate mai multe modalități pentru a inversa efectele fotoîmbătrânirii asupra pielii și a epidermei, având ca scop principal stimularea producției de colagen nou fără perturbări epidermice.

Scopul întineririi pielii este de a elimina efectele fotoîmbătrânirii și imperfecțiunile precum ridurile și petele. Acțiunea mecanismului induce răni controlate pe piele pentru a promova remodelarea fibrelor de colagen care în cele din urmă îmbunătățesc aspectul pielii. Întinerirea pielii poate fi realizată prin diverse metode sau prin laser și energie luminoasă. Întinerirea termică folosește energia de radiofrecvență pentru a induce un efect termic asupra pielii, în timp ce întinerirea cu laser a pielii folosește surse de lumină laser pentru a stimula producția naturală de colagen, toate acestea îmbunătățesc aspectul porilor și neregularitățile pielii cu un timp minim de recuperare.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive estetice care pot satisface cu succes nevoile pacientului și ale afacerii dumneavoastră.

1.before Picture2-1
2.Before-3 2.after_-1

GAMA NOASTRĂ DE DISPOZITIVE SUNT IDEALE PENTRU CLINICILE ÎN CĂUTARE DE: