LEZIUNI BENIGNE PIGMENTARE

Leziunile pigmentare benigne sunt o preocupare extrem de frecventă în populația generală. Expunerea excesivă la soare și semnele de îmbătrânire pot duce la pete nedorite de vârstă, pistrui și pete maronii care fac ca pielea să pară neuniformă și îmbătrânită. Există multe tipuri de leziuni pigmentare, care variază în funcție de caracteristicile morfologice și histologice. Leziunile pigmentare benigne se referă la o gamă largă de afecțiuni ale pielii, inclusiv naevi melanocitari (alunițe), hiperpigmentări, discromie, melasmă, solar lentigo, afecțiuni postinflamatorii și efelide (pistrui).

Progresele semnificative în tehnologia estetică neinvazivă care utilizează lumina la lungimi de undă specifice ne-au permis să tratăm o gamă largă de leziuni pigmentare în mod eficient și în siguranță. Lumina laser este absorbită de melanina sau pigmentul din piele, provocând leziuni celulelor care sunt îndepărtate prin procesul natural al sistemului limfatic. Deoarece melanina are un spectru larg de absorbție, un număr de lasere diferite care acoperă o gamă largă de lungimi de undă pot fi utilizate pentru a trata o varietate de leziuni pigmentare.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive estetice care pot satisface cu succes nevoile pacientului și ale afacerii dumneavoastră.

be af
2.Before-1-300x220 2.-After-300x224
3.Before-1-300x225 3.After_-1-300x225

GAMA NOASTRA DE DISPOZITIVE SUNT IDEALE PENTRU CLINICILE ÎN CĂUTARE DE: