Suport

Cu Esteticmed, obțineți mai mult decât un produs de top din industrie, obțineți un parteneriat de încredere!

Ne mândrim cu furnizarea de produse de calitate și un serviciu onest și de încredere clienților noștri. Sprijinirea clienților noștri este esențială pentru tot ceea ce facem. Pasiunea noastră se extinde dincolo de produsele noastre de vârf, la oamenii noștri, la serviciile și la relațiile pe care le construim cu clienții noștri. Esteticmed înțelege că clienții noștri nu au nevoie doar de calitate, integritate și fiabilitate, ci și de asistență post-vânzare.

Echipa noastră cu experiență se angajează să vă ghideze prin fiecare pas al drumului.

La fiecare achiziție veți primi și:

aparatura medicina estetica
PIC 2 2048x1352 1

Suport de marketing

Maximizarea rentabilității investiției este prioritatea noastră. Alegând Esteticmed, veți primi acces complet la portalul nostru exclusiv pentru clienți online. Conceput pentru a oferi afacerii dvs. asistență 24 de ore din 24, care conține materiale extinse de instruire și marketing, lucrări clinice, prezentări și multe altele, toate pentru a fi descărcate gratuit de către dvs.

Instruire cuprinzătoare

Esteticmed oferă un program de formare cuprinzător și personalizat care depășește standardele din industrie și este inclusă la orice achiziție de dispozitiv. Dumneavoastră și personalul dumneavoastră veți fi instruiți la sediul dumneavoastră după instalare și la trei luni după instalare, ca parte a programului nostru de urmărire a procesului.

PIC 3
PIC 4 1

Formare continuă și dezvoltare

Esteticmed se angajează să vă ofere formare continuă și să își  sprijine clienții printr-o serie de evenimente workshop organizate anual. Evenimentele noastre atelier vă sunt prezentate de experți de top din industrie care discută despre progresele tehnologice, protocoale de tratament actualizate și tehnici pentru a vă asigura că continuați să oferiți rezultate optime pentru pacienții dvs. Atelierele noastre includ și demonstrații live-case pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență practică.

Suport tehnic

Esteticmed se aprovizionează doar cu dispozitive de cea mai înaltă calitate și fiabile din Europa. Cu toate acestea, în cazul în care întâmpinați probleme, inginerii și tehnicienii noștri calificați sunt disponibili să răspundă în termen de 24 de ore.

PIC 5 2048x2048 1