emslim pro

EMSlim PRO

EMSlim Pro este cel mai avansat și mai intens stimulator electromagnetic muscular.

Câmpul electromagnetic focalizat trece prin toată pielea și grăsimea pentru a stimula eficient mușchiul, oferind contracții intense continue care sunt ideale pentru creșterea musculară, și, de asemenea, inducerea apoptozei.

Cere oferta!

Beneficii EMSlim PRO

6084A3DD 79F5 40A1 9DE9 B8F253AE0F8D

Prezentare generală EMSlim Pro

EMSLIM PRO este un dispozitiv HI-EMT conceput in scop estetic, avand două aplicatoare cu intensitate mai mare.

Tehnologia sa este de ultimă oră în conturarea corporală neinvazivă, deoarece nu numai că arde grăsimile, ci și dezvoltă muşchii. Aceasta este cheia pentru un corp tonifiat și sănătos fizic.

Două aplicatoare sunt plasate pe zona musculară țintă, cum ar fi coapsele abdominale sau fesele. Aplicatoarele generează apoi unde electromagnetice intense care provoacă contracții musculare involuntare.

  • Tehnologie
  • Inainte și după

Două aplicatoare

Screenshot 2021 12 16 at 12.56.47

Aceste contracții declanșează eliberarea de acizi grași liberi, care descompun depozitele de grăsime și crește tonusul și forța musculară.

Acesta este foarte asemănător cu modul de a face antrenament fizic.

Stimularea determină reconstruirea și repararea țesutului muscular, rezultând mușchi mai puternici și mai fermi.

Tehnologie medicală neinvazivă care este utilizată pentru întărirea și reeducarea mușchilor prin interacțiunea câmpului magnetic cu țesutul pacientului. Spre deosebire de contracțiile musculare voluntare sunt independente de funcția creierului.

HI-EMT folosește o gamă specifică de frecvențe care nu permite relaxarea musculară între două stimulări consecutive.

Tehnologie dovedită

HI-EMT folosește o gamă specifică de frecvențe care nu permite relaxarea musculară între două stimulări consecutive. Mușchiul este forțat să rămână în stare contractată pentru mai multe secunde. Când este expus în mod repetat la aceste condiții de încărcare mare, țesutul muscular este stresat și forțat să se adapteze.

Screenshot 2021 12 16 at 12.57.36Informații despre sesiunea de tratament

Sesiunea de tratament EMSlim PRO nu necesită anestezie, incizii sau disconfort. De fapt, pacienții sunt capabili să stea pe spate și să se relaxeze, în timp ce dispozitivul efectuează echivalentul a peste 20.000 de ghemuiri sau genuflexiuni nedureroase.

O singură ședință de tratament durează doar 30 de minute și nu există timp de repaus. 2-3 tratamente pe săptămână, ar fi suficiente pentru rezultate perfecte pentru majoritatea oamenilor. În general se recomandă 4-6 tratamente. În plus, EMSlim PRO este un tratament extrem de eficient care are loc pe parcursul a 10-14 zile, de asemenea, produce un abdomen și fese mai tonifiate în decurs de două până la patru săptămâni.

Avantajele EMSlim PRO

Intensitate de ieșire: 7 Tesla

Ieșirea HI-EMT de bază 7 Tesla permite ca energia electromagnetică să cuprindă mușchii scheletici mari ai corpului uman.
Asta înseamnă că procesul de reeducare musculară EMSlimPRO este suficient de profund ca contracția musculară normală.
Stimularea musculară electrică superficială este incomparabilă.

Tehnologia de răcire

Sistemul nostru optimizat de răcire cu apă face ca EMSlim PRO să funcționeze foarte eficient pentru o perioadă foarte lungă de timp, fără timpi de nefuncționare. De asemenea, nu mai există griji pentru scurgeri de ulei.

Instruire manuală

Tehnologia noastră de ultimă oră face posibilă reglarea lățimii impulsului electromagnetic printr-o gamă foarte largă. Nu trebuie să rămâneți la câteva presetări, puteți proiecta un program manual special de tratament pentru nevoile pacientului dumneavoastră.

Screenshot 2021 12 16 at 12.59.34Screenshot 2021 12 16 at 12.59.50Screenshot 2021 12 16 at 13.00.02Screenshot 2021 12 16 at 13.01.00

Cere oferta