Miradry

Miradry

by Miramar labs

miraDry este un tratament nechirurgical pentru a reduce permanent transpirația în zona axilară – în doar o oră! Rezultatele sunt imediate într-un singur tratament. Este dovedit clinic faptul că rezultatele vor rămâne în timp. miraDry este sigur și eficient, cu o rată ridicată de satisfacție a pacientului.

Cere oferta!

Tratamentul care elimină transpirația, cum funcționează?

Tratamentul constă în administrarea de căldură pe zona afectată prin energia microundelor ce acționează asupra glandelor sudoripare care determină producția de transpirație și miros. Căldura intervine numai asupra glandelor, în adânc, în timp ce pielea este protejată de un sistem de răcire hidroceramică continuă. Tratamentul MiraDry este nedureros, înainte de intervenție se administrează o anestezie locală pacientului. După sesiune este bine să așteptați câteva zile înainte de a relua activitatea fizică, în timp ce singurul efect secundar găsit sunt inflamarea și durerea localizată care dispar într-un timp scurt.

Glandele sudoripare nu se regenerează, astfel încât îndepărtarea prin sistemul MiraDry garantează rezultate excelente care, potrivit unui studiu recent, pot obține o scădere de 82% a transpirației.

1 miradry hiperhidroza

Prezentare generală Miradry

Vacuumul aspiră ușor țesuturile și glandele sudoripare cu piesa de mână miradry pentru a obține rezultatele maxime. Energia termică încălzește zona cu glandele sudoripare și le distruge. Software-ul de ultimă generație gestionează cu precizie distribuția căldurii. Tehnologia avansată protejează continuu pielea prin răcirea suprafeței supusă tratamentului. Energia descompune glandele sudoripare, care apoi sunt eliminate în mod natural de către organism.

Procedura durează aproximativ 1 oră.

Aprobat de FDA & CE , aparatul poate funcționa fără pauză. Rezultatele sunt imediate și permanente, procedura fiind non chirurgicală.

Avantajele

 
 
mark it

Cere oferta