585

SERIA LIGHT EVO

Laser cu stare solidă de 585 nm capabil să producă un laser galben pentru tratamente vasculare fără purpură și fără costuri de întreținere.

Cere oferta!

Indicații laser cu stare solidă de 585 nm

Dedicat leziunilor vasculare și pigmentare

Quanta System 585nm Solid state laser System for Vascular Lesions side view

Prezentare generală a laserului cu stare solidă de 585 nm

Reduceți costurile de funcționare și creșteți rentabilitatea investiției cu dispozitivul laser cu stare solidă de 585 nm, fără întreținere, fără consumabile. Datorită tehnologiei inovatoare D-wmopsTM (semiconductor cu pompare optică modificată cu lungime de undă diferențială), Quanta System a introdus primul laser cu stare solidă de 585 nm fără purpură post-tratament în tratamentele leziunilor vasculare și fără costuri de întreținere și fără consumabile! Acest laser este capabil să emită aceeași lungime de undă ca și laserele tradiționale, atât în modul continuu, cât și în modul pulsat.

Avantajele laserului cu stare solidă de 585 nm

Quanta System 585nm Solid state laser System for Vascular Lesions front view.png
 • Tehnologie
 • Accesorii
 • Inainte și după

Obțineți rezultate excepționale ale tratamentului cu o adâncime de penetrare mai mare

Quanta System 585 solid state laser optiscan scanner

Tratarea leziunilor vasculare dermatologice este mai eficientă cu un laser cu stare solidă de 585 nm, comparativ cu laserele KTP/LBO de 532 nm. Acest lucru se datorează adâncimii mai mari de penetrare atinse de la un laser de 585 nm decât un laser de 532 nm. Absorbția redusă de melanină și adâncimea optică de penetrare permit tratarea leziunilor vasculare dermatologice ale feței, decolteului și gâtului cu o siguranță excepțională.

Siguranța pacientului

Cu o lungime de undă de 585 nm, există cu 50% mai puțină absorbție de melanină de către epidermă, comparativ cu o lungime de undă de 532 nm, ceea ce are ca rezultat creșterea siguranței pacientului. În consecință, tratamentele pot fi efectuate cu selectivitate îmbunătățită, producând mai puține leziuni colaterale ale melaninei epidermice. Acest lucru induce o coagulare mai eficientă, ceea ce duce la rezultate de lungă durată și la un timp de refacere post-tratament minim.

Optiscan pentru siguranță și precizie

Scanerul opțional OptiScan oferă acoperire automată a suprafeței pielii. Acest lucru permite tratamente mai ușoare și mai precise ale leziunilor vasculare și ale leziunilor pigmentare, dar și ale pielii îmbătrânite. OptiScan poate genera diferite moduri de la liniar la aleator pentru a îmbunătăți siguranța în timp ce tratează ținte foarte dense.

Beneficii OptiScan:

 • Moduri de umplere selectabile
 • Modele de scanare multiple
 • Nivel ridicat de precizie
 • Dimensiunea zonei reglabile
 • Spot variabil
 • Mai mult control termic
 • Design ergonomic

FOCALIZAREA PIESE DE MÂNĂ

Disponibil în diferite dimensiuni pentru tratamentul leziunilor mici rotunde și liniare.

Quanta System 585nm Solid state laser Surgical Pen

SCANNER OPTISCAN

Până la 1,8 cm2 cu ecran tactil.

Quanta System 585 solid state laser optiscan scanner 1

Quanta System 585 Before and Afters Angioma Paolo Sbano MD 540x326 1 Quanta System 585 Before and Afters Angioma 2 Paolo Sbano MD 540x326 1Quanta System 585 Before and Afters Couperose Capillaries Paolo Sbano MD 540x326 1 Quanta System 585 Before and Afters Couperose Redness Paolo Sbano MD 540x326 1

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

 • 585
 • OPTIUNI

585 specs 01

585 Scanner Specs 01

Cere oferta