ZLipo

Zimmer ZLipo

Sistemul Cryolipolysis ™ – ZLipo extrem de inovator face posibilă vizarea depozitelor de grăsime și reducerea acestora permanentă și neinvazivă. 

Această metodă răcește depunerile de grăsime pe o perioadă mai lungă de timp până la un interval de temperatură controlat și sigur.

ZLipo convinge prin manevrarea sa simplă, sigură și ușor de utilizat.

Cere oferta!

Aplicatorul pentru aparatul ZLipo este disponibil în trei dimensiuni pentru a aplica o aspirație fără durere în zona de tratament dorită. Capacitatea de a utiliza aspirația pulsatorie crește efectul pozitiv asupra drenajului limfatic și metabolismului. Intensitatea poate fi setată la unul din zece niveluri diferite care pot fi chiar ajustate în timpul tratamentului.

Ecranul tactil color mare de 10.2” permite utilizatorilor să ajusteze timpul de aplicare, nivelul de aspirație și modul de aspirație (continuu sau pulsat) în mod sigur și intuitiv. Parametrii selectați sunt afișați clar în timpul tratamentului.

Applicators all

Prezentare generală

De ani de zile, Cryolipolysis ™ a fost utilizat cu succes pentru a reduce depunerile de grăsime de pe coapse, șolduri, burtă, fese și de pe pieptul  bărbaților. Îndepărtarea țintită a energiei prin intermediul unui tratament la rece determină apoptoza celulelor adipoase. Acest lucru duce în cele din urmă la distrugerea lor. Descompunerea completă și îndepărtarea celulelor adipoase în mod natural prin sistemul limfatic durează aproximativ 10-12 săptămâni. Deoarece țesutul înconjurător nu răspunde la tratamentul la rece la fel ca țesutul gras, tratamentul este considerat sigur, blând și neinvaziv.

Rezultate

Capture1 2
3 4
5 6
7 8

Configurare / Specificații tehnice

  • Z Lipo

Tehnologie

unitate de răcire cu tehnologie cooling pad

Programe

programe reglabile liber sau programe standard

Controlor

Afișaj color cu ecran tactil de 10,2”.

Aplicatoare

aplicatoare disponibile in marimile S, M si L
si cu racire la 360° in marimile mini, S si M

Aspiraţie

până la aproximativ 250 mmHg, 10 niveluri de aspirație

Actualizări

Port USB pentru service și actualizări

Voltaj

220 – 240 V, 50 Hz

Îndeplinește cerințele Directivei de joasă tensiune

2006/95/EG

Clasa de protectie

eu

Dimensiuni

greutate L 66,5 cm / D 62,9 cm / H 1 m, ca. 84 kg (cu piese de mână)

Cere oferta