REFACEREA SUPRAFEȚEI PIELII

Există o cerere din ce în ce mai mare pentru proceduri de refacere a pielii care produc rezultate optime, cu o vindecare mai rapidă și timp de refacere minim. Skin Resurfacing are ca scop reducerea ridurilor și a imperfecțiunilor pielii, cum ar fi pigmentul nedorit sau cicatricile acneice. Există multe clase de lasere care sunt utilizate în mod obișnuit pentru refacerea suprafeței pielii, inclusiv lasere ablative și non-ablative în forme fracționate și nefracționate.

Laserele ablative pentru refacerea pielii acționează în principal asupra epidermei și produc rezultate mai mari pentru pacienții cu riduri mai adânci, depigmentări și cicatrici mai severe, din acest motiv necesită mai mult timp de recuperare. Laserele non-ablative mențin pielea intactă și lucrează în principal asupra colagenului dermic, din acest motiv sunt mai potrivite pentru pacienții care își doresc timp de recuperare scăzut. Laserele fracționate funcționează atât pe straturile dermice, cât și pe cele epidermice și oferă un fascicul laser împărțit în mii de zone de tratament microscopice.

În ultimii câțiva ani, s-au înregistrat multe progrese în domeniul resurfacerii fracționate, cu cea mai recentă dezvoltare a laserelor ablative fracționate cu tehnologie mixtă. Introducerea tehnologiei mixte de către Quanta System în YouLaser MT, oferă o combinație unică de lungimi de undă CO2 și GaAs pentru proceduri mai sigure, cu timp de recuperare minim.

Progresele recente în tehnologia fracționată, observate în seria Discovery Pico, au revoluționat domeniul resurfacerii cu laser. Această nouă abordare a refacerii pielii creează micro-răni în piele care declanșează procesul natural de vindecare al corpului. Resurfacerea fracționată a pielii devine acum cea mai bună variantă datorită calității rezultatelor și a riscului semnificativ mai mic de PIH, în special pentru tipurile de piele asiatică și închisă la culoare.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive estetice care pot satisface cu succes nevoile pacientului și ale afacerii dumneavoastră.

befr-294x300 aftr-294x300
1.Before-4-294x300 1.After_-3-294x300
Picture1-294x300 Picture2-294x300

GAMA NOASTRĂ DE DISPOZITIVE SUNT IDEALE PENTRU CLINICILE ÎN CĂUTARE