youlaser mt

Youlaser MT

YouLaser MT, laserul dublu fracționat cu Co2 și GaAS pentru refacerea pielii, întinerire, tratarea cicatricilor și îngrijirea ginecologică.

Cere oferta!

Indicații

Cel mai versatil laser dublu fracționat din lume

PREZENTARE GENERALĂ A DISPOZITIVULUI

YOULASER MT fracționar utilizează tehnologia revoluționară MixedTM de la Quanta Systems pentru a combina standardele de aur ale lungimii de undă de 10.600 nm (Co2) și 1540nm (Erbium Glass) într-o modalitate secvenţială sau simultană pentru refacerea pielii ablativă, non-ablativă și combinată.

Emisia combinată a două lungimi de undă maximizează avantajele laserelor fracționate non-ablative și ablative într-o singură sesiune, permițând practicienilor esteticieni să obțină rezultate excepționale într-o gamă largă de probleme ale pielii cu timp de nefuncționare minim.

Avantajele Youlaser MT

 • Tehnologie
 • Accesorii
 • Inainte și după

Sistemul Expandable Light-EVO-Series oferă patru lungimi de undă laser versatile

 

 

Inovatorul Youlaser MT poate emite lungimi de undă de 1540 nm și 10600 nm în același micro-punct cu emisii secvenţiale sau simultane. Lungimea de undă non-ablativă de 1540 nm creează microcanale adânci în piele, în timp ce lungimea de undă ablativă de Co2 îndepărtează țesutul cu micropuncte. Această tehnologie folosește beneficiile ambelor lasere fracționate pentru a schimba suprafața pielii, precum și fibrele de colagen profunde.

 

 

 

Combinarea celor două lungimi de undă laser înseamnă un echilibru controlabil al ablației și adâncimii de coagulare pentru standarde de tratament noi și mai eficiente.

 

Scaner Quanta inovator, conceput pentru siguranță

Pentru a ajuta în continuare operatorul, Quanta a introdus noua caracteristică Optisim. OptiSim este un simulator care estimează efectul celor două lasere asupra pielii.

Această caracteristică inovatoare ajută operatorul în timpul tratamentelor să estimeze:

 1. Adâncimea coagulării
 2. Adâncimea ablației
 3. Procentul suprafeței tratate

Permite ajustarea fină a parametrilor laserului, mai multă precizie de tratament pentru rezultate mai previzibile. O caracteristică importantă pentru siguranța tratamentului și estimarea timpului de recuperare.

 

 • Tratați zone extinse mai precis, sigur și rapid
 • Echipat cu un ecran tactil cu interfață grafică intuitivă pentru configurarea rapidă și ușoară a parametrilor de tratament
 • Designul grafic special arată configurația pulsului luată de operator
 • OptiSim (Simulator Opti) estimează efectul celor două lasere asupra pielii

 

 

Rezultate histologie

Youlaser MT produce un model fracționat cu micro-puncte distanțate de țesut coagulat și ablat. Folosită în modul mixt, dimensiunea plăgii este legată de energia totală furnizată de ambele lasere. Modalitatea mixtă produce efecte similare tratamentelor ablative, fără timp de nefuncționare pentru pacienți. Chirurgia dermatologică beneficiază și de utilizarea modului mixt datorită preciziei mai mari a ratelor de coagulare și ablație.

Rezultatele histologice arată reepitelizarea completă a pielii în 3 zile.

Piesa de mana chirurgicala

Piesă de mână chirurgicală disponibilă pentru proceduri plastice și dermatologice cu diferite dimensiuni de spot pentru a garanta cea mai completă gamă de proceduri.

YouLaser MT poate fi actualizat cu piesa de mână Shelase pentru atrofia mucoasei vaginale și remodelarea vulvară.

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Youlaser MT

Cere oferta