youlaser mt

Youlaser MT

Youlaser MT, laserul dublu fracționat cu CO2 și GaAs pentru refacerea pielii, întinerire, tratarea cicatricilor și îngrijirea ginecologică.

Cere oferta!

Indicații

Cel mai versatil laser dublu fracționat din lume

youlaser mt

PREZENTAREA GENERALĂ A DISPOZITIVULUI

Youlaser MT utilizează tehnologia revoluționară Mixed Technology de la Quanta Systems pentru a combina standardele de aur ale lungimii de undă de 10.600 nm (CO2) și 1540nm (GaAs) într-o modalitate secvenţială sau simultană pentru refacerea pielii ablativă, non-ablativă și combinată.

Emisia combinată a două lungimi de undă maximizează avantajele laserelor fracționate non-ablative și ablative într-o singură sesiune, permițând practicienilor esteticieni să obțină rezultate excepționale într-o gamă largă de probleme ale pielii cu timp de refacere minim.

Avantajele Youlaser MT

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

 • Youlaser MT

Quanta System Youlaser MT Technical Specifications

 • Tehnologie
 • Accesorii
 • Inainte și după

 

Inovatorul Youlaser MT poate emite lungimi de undă de 1540 nm și 10600 nm în același micro-punct cu emisii secvenţiale sau simultane. Lungimea de undă non-ablativă de 1540 nm creează microcanale adânci în piele, în timp ce lungimea de undă ablativă de CO2 îndepărtează țesutul cu micropuncte. Această tehnologie folosește beneficiile ambelor lasere fracționate pentru a schimba suprafața pielii, precum și pentru a stimula producția de colagen.

Quanta System Youlaser MT Emission Modes

With Youlaser MT Mixed Technology Ablation and Coagulation increase 300x157 1

 

 

Combinarea celor două lungimi de undă laser înseamnă un echilibru controlabil al ablației și adâncimii de coagulare pentru standarde de tratament noi și mai eficiente.

 

Scaner Quanta inovator, conceput pentru siguranță

Pentru a ajuta în continuare operatorul, Quanta a introdus noua caracteristică Optisim. OptiSim este un simulator care estimează efectul celor două lasere asupra pielii.

Quanta System Optiscan Scanner for Youlaser MT

Această caracteristică inovatoare ajută operatorul în timpul tratamentelor să estimeze:

 1. Adâncimea coagulării
 2. Adâncimea ablației
 3. Procentul suprafeței tratate

Permite ajustarea fină a parametrilor laserului, mai multă precizie de tratament pentru rezultate mai previzibile. O caracteristică importantă pentru siguranța tratamentului și estimarea timpului de recuperare.

 • Tratați zone extinse mai precis, sigur și rapid
 • Echipat cu un ecran tactil cu interfață grafică intuitivă pentru configurarea rapidă și ușoară a parametrilor de tratament
 • Designul grafic special arată configurația pulsului setată de operator
 • OptiSim (Simulator Opti) estimează efectul celor două lasere asupra pielii

Rezultate histologie

Histology after using Youlaser MT Mixed Technology

Youlaser MT produce un model fracționat cu micro-puncte distanțate de țesut coagulat și ablat. Folosită în modul mixt, dimensiunea plăgii este legată de energia totală furnizată de ambele lasere. Modalitatea mixtă produce efecte similare tratamentelor ablative, cu timp de recuperare minim pentru pacienți. Chirurgia dermatologică beneficiază și de utilizarea modului mixt datorită preciziei mai mari a ratelor de coagulare și ablație.

Rezultatele histologice arată reepitelizarea completă a pielii în 3 zile.

Piesa de mână chirurgicală

Piesă de mână chirurgicală disponibilă pentru proceduri plastice și dermatologice cu diferite dimensiuni de spot pentru a garanta cea mai completă gamă de proceduri.

Quanta System Youlaser MT Surgical Handpieces

Youlaser MT poate fi actualizat cu piesa de mână Shelase pentru atrofia mucoasei vaginale și remodelarea vulvară.

Quanta System Youlaser MT Before and After Acne Scar Treatment Paolo Sbano MD Quanta System Youlaser MT Before and After Rhinophyma Treatment Paolo Sbano MDQuanta System Youlaser MT Before and After Scar Treatment Paolo Sbano MD Quanta System Youlaser MT Before and After Skin Resurfacing Paolo Sbano MD

Cere oferta