Duetto MT EVO

DUETTO MT EVO

Tehnologie mixtă pentru îndepărtarea părului cu laser
Alexandrit 755nm și Nd:YAG 1064nm
Fabricat in Italia

Cere oferta!

Indicații pentru seria Q Plus EVO

Prezentare generală Duetto MT EVO

Duetto MT EVO datorită tehnologiei mixte brevetate realizează cea mai largă gamă de aplicații de îndepărtare a părului cu laser. Această tehnologie mixtă revoluționară depășește toate celelalte lasere convenționale pentru îndepărtarea părului, oferind livrarea simultană a două lungimi de undă standard de aur; Alexandrite 755 nm și Nd:YAG 1064 nm, prin urmare, elimină restricțiile cheie ale laserelor tradiționale cu o singură lungime de undă, permițând tratamentul eficient al părului fin și deschis pe toate tipurile de piele, cu o siguranță de neegalat pentru pacient

Avantajele Duetto MT EVO

 • Tehnologie
 • Accesorii
 • Inainte și după
 • Video

Tehnologie mixtă

 

 

Duetto MT EVO, datorită tehnologiei mixte brevetate, dimensiunilor mari ale punctelor, gamei largi de lățimi a pulsului și ratei de repetare rapidă fac din acest sistem unul dintre cele mai avansate și versatile lasere pentru tratamentul epilarii cu laser, întinerirea pielii și leziuni vasculare. Duetto MT permite operatorilor să selecteze cu ușurință emisiile cu lungime de undă simplă sau dublă, utilizând impulsuri simultane sau secvențiale adaptând tratamentul tuturor tipurilor de piele.

 

 

Modul de EMISIE SIMULTANĂ disponibil cu Tehnologia Mixtă este excelent pentru îndepărtarea părului cu laser. Tehnologia mixtă combină două lungimi de undă laser diferite într-o singură emisie cu fluență programabilă și durata pulsului. Datorita fluentelor reduse solicitate, sinergia celor doua lungimi de unda poate denatura complet foliculii de par cu siguranta imbunatatita chiar si in tipurile de piele inchisa la culoare si in aceste conditii temperatura epidermica este redusa imbunatatind siguranta pacientului.

 

EMISIA SECVENTIALA este in schimb excelenta pentru Tratamentele vasculare si intinerirea pielii. Tratamentul VASCULAR pentru îndepărtarea telangiectaziei faciale și ale picioarelor folosește Tehnologia Mixtă pentru a garanta cel mai bun rezultat folosind cele mai scăzute fluențe profitând de absorbția diferită a hemoglobinei și methemoglobinei.

 

 

 

 

Întinerirea pielii optimizează efectul pe care Alexandritul îl are asupra pigmentărilor și efectul pe care Nd:YAG îl are asupra strângerii pielii doar într-o singură ședință cu o scădere semnificativă a timpilor de sesiune.

 

Își extinde și mai mult versatilitatea și rentabilitatea, Q Plus C Evo poate fi actualizat cu accesorii Twain:

 

CONECTOR TWAIN
Seria Q Plus C EVO poate fi echipată cu piese de mână Twain 2940 și Twain IPL printr-un conector universal Twain special.

TWAIN 2940
Twain 2940 este o piesă de mână laser care se potrivește conectorului universal Twain prezent pe platformele Quanta System EVO. A fost proiectat pentru a efectua proceduri de ablație, atât fracționat, cât și complet. Laserul Er:YAG Twain 2940 nm este capabil, prin variația parametrilor de puls, să îndepărteze straturile pielii cu daune termice minime sau să producă o coagulare mai mare potrivită pentru stimularea producției de colagen.

Indicații pentru fracțional Twain 2940nm:

 • Refacerea pielii
 • Cicatrici traumatice și acneice
 • Discromie epidermică
 • Soare și pete de vârstă
 • Riduri și leziuni fine.
 • Ablația completă a pielii
 • Resurfacing complet al pielii

SKIN COOLER de contact integrat
(disponibil numai pentru sursele de puls lung Nd:YAG și Alexandrite)
Skin Cooler de contact asigură răcirea pielii în timpul tratamentului cu laser, reducând eficient durerea și permițând utilizarea fluențelor adecvate, în special pentru tratamentele leziunilor vasculare, pentru a reduce potențialele efecte secundare.

sau SKINCRYO
(pentru toate sursele laser)
Piesa de mână SkinCryo este destinată să funcționeze în combinație cu o unitate externă de răcire cu aer compatibilă pentru a oferi un flux de aer rece conceput pentru reducerea durerii și a leziunilor termice pe țesutul pielii.

 

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

 • DUETTO MT EVO
 • OPTIUNI

Cere oferta