Thunder

THUNDER

Cea mai rapidă, cea mai puternică tehnologie hibridă mixtă cu laser pentru îndepărtarea părului cu Alexandrit și Nd:YAG

Cere oferta!

Indicatii Thunder

Cel mai avansat laser dual fără durere

Prezentare generală Thunder

Seria Thunder este cel mai recent sistem laser de ultimă generație, care oferă două lungimi de undă standard Gold, Alexandrite 755 nm și Nd:YAG 1064 nm, în emisie unică sau combinată de către tehnologia mixtă proprietară a sistemelor Quanta. Pentru a depăși limitările unei emisii cu o singură lungime de undă, sistemul Quanta a dezvoltat tehnologia mixtă proprietară care combină 755 nm și 1064 nm în emisii simultane sau secvențiale pentru tratamente mai rapide, mai sigure și semnificativ mai eficiente pe toate fototipurile de piele.

Avantajele Thunder

 • Tehnologie
 • Accesorii
 • Inainte și după

Tehnologie mixtă proprie Quanta Systems

 

 

Datorită tehnologiei mixte proprietare Quanta Systems, Thunder MT permite operatorului să selecteze cu ușurință emisiile cu lungime de undă simplă sau dublă, folosind impulsuri simultane sau secvenţiale care pot fi adaptate în funcţie de nevoile pacientului.

 

 

 

 

 

Emisia simultană, dezvoltată pentru reducerea permanentă a părului, combină două lungimi de undă laser diferite într-o singură emisie cu fluență și durata puls programabile. Sinergia celor două lungimi de undă poate denatura complet foliculii de păr cu o siguranță îmbunătățită chiar și în condiții de piele întunecată datorită fluențelor reduse aplicate.

 

 

 

 

 

 

 

Emisia secvențială profită de absorbția diferită a hemoglobinei și methemoglobinei în aplicațiile vasculare și întinerirea pielii.

 

 

 

 

 

 

Cel mai mare scaner pentru cea mai rapidă și mai precisă acoperire

QUANTA SCANNER

Scaner performant cu tehnologia puternică de automatizare pentru tratamente mai fiabile și mai eficiente.

Ecran tactil integrat pentru configurarea rapidă și ușoară a parametrilor:

 • Scanarea formelor (pătrat, cerc, dreptunghi, linie, poziționare)
 • Moduri de umplere (aleatoriu, liniar, spiralat)
 • Gradul de distanță dintre puncte
 • Dimensiuni de scanare

 

OPTISPOT Forma spot super-eliptică

Această formă exclusivă a spotului a fost proiectată cu o formă super-eliptică pentru a minimiza suprapunerea impulsurilor și pentru a optimiza distribuția energiei pe piele. Această caracteristică are ca rezultat tratamente mai uniforme, evitând riscul de efecte nedorite în zonele de suprapunere. Datorită dimensiunii mari a capului scanerului (29 cm2), spotul super-eliptic acoperă o zonă care este cu 22% mai largă decât formele tradiționale de puncte rotunde la aceeași dimensiune nominală. Acest lucru permite operatorului să scaneze zone mai mari ale corpului cu aproape 30% mai rapid și mai sigur cu o acoperire mai precisă.

Sistem de răcire a pielii

Qool-Aer

Sistem de răcire cu aer controlabil cu ecranul laser și integrat în seria Thunder. Qool-Air este soluția Ideală pentru a combina puterea de răcire și dimensiunile minime pentru cea mai bună ofertă de economisire a spațiului.

Skin Cryo

Piesă de mână adaptată la Qool-air sau la sistemul de răcire cu aer compatibil

Skin Cryro TH

Adaptor de scaner Quanta la Qool-air sau sisteme de răcire cu aer compatibile. Putere de racire maxima si rapida pentru tratarea zonelor de scanare mai mari in confort total.

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

 • THUNDER HR
 • THUNDER VT
 • THUNDER
 • THUNDER MT

Cere oferta