LEZIUNI VASCULARE

Leziunile vasculare sunt frecvent întâlnite în practica dermatologică și includ cel mai adesea petele de vin de porto, telangiectazia, venele reticulare și de păianjen, hemangiomul solitar, granulomul piogenic, rozaceea și cicatricile roșii ale acneei. Din păcate, este puțin probabil ca leziunile vasculare să dispară de la sine și pot cauza o mare îngrijorare pacienților. Ca urmare, pacienții caută frecvent tratamente atât din motive medicale, cât și cosmetice.

De-a lungul timpului, progresele în utilizarea laserelor și a surselor de lumină au permis medicilor să trateze eficient și în siguranță leziunile vasculare. Distrugerea vaselor poate avea loc fie prin metode fotomecanice, fie prin metode fototermale. Tratamentul cu laser este utilizat pentru a induce deteriorarea pereților vasului prin coagulare, minimizând în același timp deteriorarea țesutului înconjurător. Diferite lungimi de undă laser pot fi utilizate pentru a trata cu succes leziunile vasculare, fiecare lungime de undă având propriul avantaj. Laserul GOLD STANDARD pentru leziunile vasculare este lungimea de undă de 585 nm, datorită vârfului de absorbție spectrală a cromoforului țintă.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive estetice care pot satisface cu succes nevoile pacientului și ale afacerii dumneavoastră.

1.-Before-1-1758x1024 1.-After-1-1
be-1-300x175 af-1-300x175
3.before-1-300x175 3.after_-1-300x175

GAMA NOASTRĂ DE DISPOZITIVE SUNT IDEALE PENTRU CLINICILE ÎN CĂUTARE DE:

PRODUSE RECOMANDARE