Shelase

SHELASE

Shelase, tratamentul hibrid non-invaziv cu laser pentru îngrijirea intimă feminină.

Cere oferta!

Indicații Shelase

Vizează mai multe condiții cu o siguranță de neegalat.

PREZENTARE GENERALĂ A DISPOZITIVULUI

Shelase integrează tehnologia mixtăTM a lungimilor de undă de 1540 nm și 10600 nm pentru a stimula contracția mucoasei și producerea de colagen nou, susținând în același timp hidratarea internă și echilibrul cu timp de nefuncționare minim. Multe femei se confruntă cu atrofie vaginală, pierderea treptată a grosimii structurale a colagenului și a formei țesuturilor vaginale, cauzată de îmbătrânire, modificări hormonale sau naștere. Shelase este cel mai recent laser fracțional hibrid care îmbunătățește semnificativ calitatea vieții unei femei, oferind confort zilnic și intim.

Avantajele Shelase

  • Tehnologie
  • Accesorii

Tehnologie mixtă Shelase

Shelase este spre deosebire de orice alte sisteme de pe piață, acesta utilizează Quanta Systems Mixed TechnologyTM pentru tratamente rapide, fiabile și extrem de sigure, cu timp de nefuncționare minim. Folosind două lungimi de undă laser, GaAs 1540nm și CO2 10600nm, Shelase abate ușor mucoasa, în timp ce laserul non-ablativ pătrunde adânc în țesut pentru a strânge pereții țesutului vaginal într-un mod foarte blând, fără sângerare și fără timp de recuperare. Datorită tehnologiei mixte brevetate, Shelase stimulează formarea de colagen nou pentru restabilirea elasticității vaginale, sporind în același timp hidratarea, toate cu complicații minime după tratament.

 

Siguranță și precizie extremă

Funcțiile unice de scanare ale sistemelor Quanta permit medicului să controleze nivelul de energie, lățimea și durata impulsului în fiecare modalitate pentru siguranță și precizie deplină. Sonda vaginală cu reflectorul său piramidal vă permite să vizați mucoasa la 90o, 180o, 360o fără rotirea piesei de mână, ceea ce poate fi foarte inconfortabil cu alte platforme.

 

 

 

Sondă vaginală: sondă aurie gradată sterilizabilă și reutilizabilă cu reflector cu fascicul laser de 360 de grade

Sfat vulvar: sterilizabil și reutilizabil pentru resurfacing vulvar

CONFIGURARE – SPECIFICAȚII TEHNICE

  • SHELASE

TRATAMENTE AFERENTE

Sanatatea femeii

Refacerea pielii

Întinerirea pielii

Leziuni benigne pigmentate

PRODUSE SIMILARE

youlaser mt

youlaser mt

Cere oferta