Politica de livrare

www.italtrade.ro
SC ITALTRADE & CO S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J23/4955/2019
CUI 31692971
Calea Bucuresti 74, 077180, Tunari, Ilfov, România
Telefon: +40 743.090.587
E-mail: comenzi@italtrade.ro

Imediat ce comanda ta este confirmata, ne punem in miscare si incepem sa-ti pregatim coletul: produsele comandate in ambalajul original al producatorului, factura fiscala si certificatul de garantie.

Cand primesti comanda

Termenul de livrare al produselor este de 2-5 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.
Articolele care nu sunt pe stoc, în funcție de disponibilitatea lor, se livreaza în termen de până la 45 zile lucrătoare.
Este important de știut că termenul de livrare prin Curier nu poate fi garantat de compania noastră și nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.

Cine livreaza comanda

Livrarile noastre se fac prin serviciul de curierat rapid Fan Courier si Cargus, de luni pana vineri. Atunci cand primesti coletul, verifica sa fie in stare buna. Daca ai optat pentru plata cash la livrare, nu uita sa ceri curierului o dovada a incasarii banilor.

Cat costa livrarea

Taxa de livrare este de 20 lei cu TVA inclus. Pentru localitatile aflate in afara razei de actiune Fan Courier, se percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei/km fata de cel mai apropiat sediu local al curierului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la livrarea comenzilor va invitam sa ne contactati prin email la adresa comenzi@stylage.ro sau telefonic la numarul Tel. +40 731.361.550.