Delinea

DELINEA

Delinea este cel mai recent dispozitiv de conturare a corpului conceput special cu tehnologie mixtă.

Cere oferta!

Indicatii Delinea Body Contouring

Delinea este primul dispozitiv de acest gen, care combină livrarea de energie nu numai prin lumină, ci și prin stimulare electrică pentru:

Delinea Body Contouring
Prezentare generală

DELINEA este în prezent cea mai recentă și avansată tehnologie de conturare a corpului de la principalul producător italian de laser Quanta System. Furnizează căldură și energie în zona vizată pentru rezultate semnificativ optime, fără timpi de nefuncționare și fără operator.

Tendința actuală a pieței estetice se concentrează acum pe tehnologia de modelare a corpului special concepută pentru a remodela complet depozitele de grăsime localizate. Tehnologia de ultimă oră prezentă în Delinea este acțiunea sinergică atât a tehnologiei infraroșu, cât și a stimulării EMS.

Delinea reprezintă cu siguranță un adevărat punct de cotitură pentru întreaga Piață Estetică, conducând centrul dumneavoastră către un succes neîncetat.

Avantajele

  • Tehnologie
  • Inainte și după

Primul dispozitiv de acest fel, care combină livrarea de energie nu numai prin lumină, ci și prin stimulare electrică

Tehnologia de ultimă oră prezentă în Delinea este acțiunea sinergică atât a tehnologiei infraroșu, cât și a stimulării EMS. Delinea reprezintă cu siguranță un adevărat punct de cotitură pentru întreaga Piață Estetică, conducând centrul dumneavoastră către un succes neîncetat.

IIDM – Intense Infrared Diode Matrix
Tehnologia IIDM este practic o tehnologie de contact cu infraroșu de mare putere pentru a iradia țesutul adipos și conjunctiv, conducând adipocitul la temperatura lor naturală de denaturare. Emis la 850 nm până la 20W per aplicator.

 

Electrostimulare musculară
Electrostimularea musculară cu microcurenți de intensitate scăzută măresc atât permeabilitatea membranei adipocitelor, cât și metabolismul celular.

 

IIDM + EMS
Sursele puternice de infraroșu sunt amestecate cu EMS pentru o eficacitate electro-termică maximă chiar și pe cea mai încăpățânată grăsime.

 

Cum funcționează Delinea?

Delinea indeparteaza usor adipocitele prin apoptoza naturala. După aproximativ 24 de ore, membranele celulare se denaturează, permițând lipidei conținute în celulă să scape. Captatorii corpului numiți macrofage, îndepărtează lipidele și resturile celulare (care acum sunt corpuri străine) și, după aceea, le mută în sistemul limfatic. După care sunt excretați în mod natural din organism prin ficat și mai ales prin rinichi.

În detaliu, LED-ul de 850 nm îi determină pe macrofage să recunoască, să se deplaseze către și să-și înghită ținta mai repede. Procesele metabolice naturale îndepărtează apoi țintele macrofagelor în decurs de 12 până la 24 de ore. În plus, lungimea de undă de 850 nm are un factor de reflectare scăzut în epidermă, permițând livrarea directă a energiei către celulele adipoase subcutanate. În plus, această lungime de undă are o rată scăzută de absorbție și împrăștiere și în derm. Acest lucru permite atât livrarea de energie sigură, cât și mai eficientă către celulele adipoase subcutanate. Cu o rată de absorbție mai mică, energia ajunge în consecință la grăsimea subcutanată cu mai puțină senzație de durere.

Delinea atinge temperaturi optime de tratament de 45-47 de grade fără a supraîncălzi pielea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Confort și siguranță

Delinea a fost concepută având în vedere Confort și Siguranță. Piesele de mână sunt încorporate cu un sistem de răcire Sapphire intergradat.

Benzile elastice confortabile sunt concepute pentru a plasa ușor piesele de mână pe zona de tratament a pacientului.

Libertatea totală a pacientului de a controla setările dispozitivului în funcție de senzația personală și gradul de încredere, fără a afecta eficacitatea generală a tratamentului

Domenii de aplicare

Față: abdomen, brațe, picioare interne

Lateral: brațe, trohanter

Spate: flancuri, trohanter, fese, brate

 

Cere oferta