icoone medical

icoone Medical

icoone MEDICAL poate trata cele mai delicate și deteriorate piei prin stimularea profundă și eficientă a țesutului conjunctiv. Stimularea Multi Micro Alveolară (MMAS) sprijină în mod eficient activitatea medicului asigurând o mobilizare optimă a țesuturilor. Și totul într-un mod 100% natural și nedureros.

  • Utilizare prevăzută: Principalele aplicații icoone în domeniul medical includ: tratamentul arsurilor și cicatricilor, tratamentele pre și postoperatorii (de exemplu, liposucție și chirurgia pleoapelor), tratamentul limfedemului și insuficienței venoase, reducerea celulitei, post-mastectomie și reabilitare post-sarcină, tratamentul inflamației tendonului și a problemelor musculare.

Cere oferta!
  • Accesorii

Robosolo

Cu designul său reînnoit și ecranul tactil de 3,5 inchi, această piesă de mână vizează depozitele de grăsime din zone mari ale corpului.

15,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robosolo

Robotwins

icoone este singurul dispozitiv care oferă stimulare simetrică, oferind rezultate dublu eficiente în jumătate din timp prin utilizarea a două piese de mână.

21,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robotwins

Robomini twins

Acestea sunt cele mai mici piese de mână motorizate din lume, acum disponibile și în versiune twin, special concepute pentru a fi folosite în zone mici și greu accesibile.

14,400 microstimulări pe minut.

Icoone Robomini twins

Robomicro

Un set de 6 micro piese de mână concepute intenționat pentru a atinge zone mici, sensibile cu precizie, pentru un tratament și mai personalizat.

Până la 13,200 microstimulări pe minut.

icoone medical robomicro

Cere oferta