icoone Laser

Tehnologia inovatoare LASER icoone combină stimularea mecanică, furnizată de microstimulatori independenți motorizați, cu acțiunea surselor de lumină LASER și LED, care vizează rapid și eficient depozitele de grăsime rezistente la dietă și la exerciții fizice.
Afișajul tactil al piesei de mână Robosolo permite operatorului să selecteze LED-ul de 650 nm, LASER-ul de 915 nm sau o combinație a ambelor. Asociate cu stimularea multi-alveolară, aceste surse de lumină ajută la obținerea unor rezultate mai rapide și mai durabile.

  • Întinerirea pielii: LED de 650 nm întinerește pielea acționând asupra fibroblastelor prezente în țesutul conjunctiv și stimulând producția de colagen. Această lungime de undă ajunge la celulele adipoase, provocând deschiderea porilor tranzitorii de pe membranele celulare, eliberând astfel conținutul de grăsime al celulelor.
  • Modelarea corpului: 915 nm LASER efectuează o acțiune de remodelare prin atingerea straturilor cele mai profunde ale țesutului, pătrunderea celulelor adipoase și activarea lipolizei.

Cere oferta!
icoone laser

Ce e nou?

  • Accesorii

Robosolo

Cu designul său reînnoit și ecranul tactil de 3,5 inchi, această piesă de mână vizează depozitele de grăsime din zone mari ale corpului.

15,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robosolo

Robotwins

icoone este singurul dispozitiv care oferă stimulare simetrică, oferind rezultate dublu eficiente în jumătate din timp prin utilizarea a două piese de mână.

21,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robotwins

Robomini twins

Acestea sunt cele mai mici piese de mână motorizate din lume, acum disponibile și în versiune twin, special concepute pentru a fi folosite în zone mici și greu accesibile.

14,400 microstimulări pe minut.

Icoone Robomini twins

Robomicro

Un set de 6 micro piese de mână concepute intenționat pentru a atinge zone mici, sensibile cu precizie, pentru un tratament și mai personalizat.

Până la 13,200 microstimulări pe minut.

Cere oferta