icoone

icoone

Aceasta este singura tehnologie care realizează stimularea profundă a țesutului conjunctiv, cunoscută sub numele de Stimulare Multi Micro Alveolară (MMAS), tratând petele și defectele pielii cu rezultate vizibile după primul tratament.
Icoone permite stimularea simetrică cu două mâini, permițând operatorului să lucreze de ambele părți ale corpului simultan, astfel încât să asigure beneficii optime pentru client și confort maxim pentru operator.
Cu vasta sa combinație de programe, icoone efectuează tratamente vizuale și eficiente pentru față și corp, satisfăcând nevoile femeilor și bărbaților de toate vârstele. În special:

  • Corp: reducerea celulitei, drenaj, fermitate, remodelare, îmbunătățirea aspectului vergeturilor, îmbunătățirea circulației sângelui, regenerarea țesuturilor, efectul de ridicare și ridicare a sânilor.
  • Față: anti-îmbătrânire, ridicare, drenaj, regenerare celulară, riduri profunde și linii încruntate, efect de întărire și întinerire.

Cere oferta!

Ce e nou?

icoone
  • Accesorii

Robosolo

Cu designul său reînnoit și ecranul tactil de 3,5 inchi, această piesă de mână vizează depozitele de grăsime din zone mari ale corpului.

15,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robosolo

 

 

 

 

 

 

Robotwins

icoone este singurul dispozitiv care oferă stimulare simetrică, oferind rezultate dublu eficiente în jumătate din timp prin utilizarea a două piese de mână.

21,600 microstimulări pe minut.

Icoone Robotwins

Robomini twins

Acestea sunt cele mai mici piese de mână motorizate din lume, acum disponibile și în versiune twin, special concepute pentru a fi folosite în zone mici și greu accesibile.

14,400 microstimulări pe minut.

Icoone Robomini twins

Robomicro

Un set de 6 micro piese de mână concepute pentru a atinge zone mici, sensibile cu precizie, pentru un tratament și mai personalizat.

Până la 13,200 microstimulări pe minut.

Cere oferta