icoone

NOILE Dispozitive Icoone

“Pielea este cel mai mare organ al corpului, interfața dintre om și restul lumii”. i-Tech Industries

i-Tech Industries® este o companie specializată pe cercetări legate de structura pielii și a modificărilor acesteia.
Compania este recunoscută la nivel mondial pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație prin care aduce pe piață soluții eficiente de remodelare corporală și de tratamente neinvazive ale țesutului conjunctiv. icoone® este un sistem de frunte în industriile de înfrumusețare, de reabilitare, sport și wellness, avand capacități neegalate de tratare a pielii și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Stimularea multi-micro alveolara, împreună cu LASERUL și LEDUL  realizează tehnologia ideală pentru estetica medicală pentru corp și față. Datorită unei noi și corecte viziuni a țesutului conjuctiv, format din miliarde de microvacuole tridimensionale care traversează fiecare strat al pielii, alcătuind o haotică și fragmentată structură, acesta este capabil să trateze în mod eficient fenomene dificile precum edem și fibroză tisulară, celulită și depozite de grăsime.

Icoone® este un aparat ce utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a combina într-un concept nou, tratamente pentru estetică, sănătate și wellness. Toate acestea, într-un singur aparat inovator au rolul de a îmbunătăți aspectul fizic, postura și echilibrul interior.