CONTURAREA CORPULUI

 

În ultimii ani, a existat o cerere din ce în ce mai mare a pacienților pentru metode de tratament non-invazive pentru conturarea corpului. Oamenii caută proceduri non-invazive care să elimine grăsimea nedorită, atunci când dieta și exercițiile fizice nu sunt suficiente. Acest lucru a condus la creșterea și dezvoltarea rapidă a tehnologiei de tratament non-invaziv. Tratamentul Body Contouring funcționează prin remodelarea zonelor ce au grăsime nedorită, cum ar fi abdomenul, coapsele și partea superioară a brațelor. Mecanismul general al dispozitivelor non-invazive de conturare a corpului se bazează pe utilizarea diferitelor forme de energie aplicată extern pentru a provoca distrugeri ale adipocitelor (grăsime).

Mai mulți pacienți apelează la dispozitive care tratează nu numai grăsimea, ci și celulita. Un număr semnificativ (peste 70%) dintre femei sunt afectate de celulită și vor face eforturi mari pentru a găsi un tratament care să funcționeze. Modelarea corpului, tonifierea pielii și reducerea celulitei au devenit cele mai căutate tratamente de conturare.

Esteticmed oferă o gamă de dispozitive care pot satisface cu succes nevoile pacientului și nevoile afacerii dumneavoastră.

1.Before 1.-After
2.Before-300x256 2.-After-300x257
3.Before-300x256 3.after_-300x257

GAMA NOASTRĂ DE DISPOZITIVE E IDEALĂ PENTRU:

PRODUSE RECOMANDARE